Wednesday, 4 May 2011

Labuh....(sambungan bahagian akhir)


Anna
Sex  =  Female
Where it happened = room no 69
Reference Number  = 30179

mak aihh hang pa cerita macam betul ...padahal  membuhung lebih ni maih orang  lama nak cerita pulak...real punya..
Masa  tu aku kat KL baru duduk kat situ 3  bulan ... satu hari tu aku  balik dari kampung ..masa dalam bas tu aku ushar  sorang awek tu...pergh  cun gila...pas tu awek tu perasan aku ushar dia...mas  turun dari  bas aku jalan belakang dia....alih alih dia tegur...abang nak ikut  i  ke? ..aku pun apa lagi mula la mengayat..pas tu kami gi dataran  ....lepak  sembang sembang...pas tu aku ajak dia makan kat cm restoran  rasa utara....pas tu  dah lewat dah.. dia kata dia nak balik dah..aku  kata rileks aaa bukan ada laki  pun kalau balik awai...pas tu dia  kata memang tak ada tapi dari jalan jalan baik  balik rumah kalau  nak ikut jom lah...mak aihh aku pun terkejut kejap..apa lagi  naik  bas la aku ngan dia gi rumah dia. sampai kat rumah dia actually  bukan rumah  pun bilik aje..atas rumah kedai somewhere kat jalan  ipoh ...aku pun tengok album  dia ..dia pi mandi . bila dia habih  mandi keluar bilik air berkemban ngan  towel....perghhh ngan titik  titik air kat atas tetek dia ..rambut basah...bau  wangi ...tak  tahan pak cik ...terus aku grab dia buh cemolot dengan  rakusnya...awek  ni aku ingat dah biasa la buat projek ...dia tak tolak  pun..melawan  tarik dan sedut lagi ada...aku bukak towel..bogel la dia...pas tu  aku ramas tetek dia tegang macam getah buku wa cakap lu...pas  tu dia start to be  aggresive...dia bukak baju aku seluar aku dan  underwear aku ...terus dia melutut  depan aku...dan pas tu dia  buh serlom (blow job)....asyikkkkk....ngan telo telo  dia sapu..aku  pun mula la belagak macam pelakun blue...aku hentak batang aku  terus  masuk penuh dalam mulut dia...termuntah air liur awek tu...aku apa  peduli  lantak lah after all bukan awek steady pun dalam kepala  pikir nak one night  stand aje...pas tu aku tolak dia atas lantai...sku  ksngksng ksn kski dis luas  luas..aku pulak menservis dia ..aku  jilat kelentit dia..wangi cipap dia sebab  baru mandi kalau tak...tak  kuasa aku nak jilat aku jolok jari hantu dalam lobang  dia pas  tu tambah jari telunjuk...berair-air cipap awek tu..pas tu aku tengok  bontot dia dah terangkat angkat..tangan tak tentu arah...mulut  bising orghh  arghhh orghh arghh...tau tau dia tarik rammbut aku..kaki  dia kejang....climaxs  dah awek tu rupanya..baru dia tau penangan  lidah aku...aku carry on jilat  lagi..lama gak pas tu dia dah tak  boleh tahan ...dia bangun...baring kan aku  ..terus kangkang kan  kaki dia sambil mencangkung dan ...celup celup terus dia  masukkan  batang aku ....perghh dia duduk kat atas sambil mengayak ayak memang  exprience awek ni. macam macam style aku bikin...doggy la side  by side la macam  macam la....dan seperti biasa dah bersetubuh  tu sure la pancut...aku pun masa  dekat nak pancut...tarik batang  aku sebab aku tak berkondom...aku pancut atas  muka dia...on the  face sebijik macam cerita blue...wa cakap lu....
sejak hari  tu  aku kerap jumpa dia ...aku tau dia ada balak steady..dia yang cerita..balak  dia pilot MAS...tapi selalu tak ada...so apa lagi aku la yang  belasah sapa suruh  tinggal kan awek yang gila seks macam tu .  Sekang ni aku dah kawin..ngan awek  sekampung ngan aku...dah ada  anak dua pun...so aku dah bertobat la dari  melakukan ZINA. Untuk  mamat mamat yang baca cerita ni...satu aku nak  pesan....buat la  jahat bebanyak masa bujang tapi bila dah kawin jadilah suami  mithali  ...bini kena jaga bebaik beb..nanti kang dia makan luar..sapa yang  malu..kau orang jugak.
anak  sedara, isteri boss (dia la firsttime aku)
Sex  = Male
Where it happened = rtm...angkasapuri
Reference  Number = 19314

setelah berulang kali aku bersama isteri  boss aku.... 1 minggu boss aku cuti,  dan aku bersamanya 5 hari.
setelah  boss aku balik dari sabah aku cuba curi2  masa bersama nya.......saling  mengingini.......saling inggin mengecapi  kesedapan....... dan  aku percaya dia amat berpuas hati pada aku.......cuma  firsttime  aku dgnnya saja 15 minit.

satu hari aku terlalu rindukan  belaian dia.......dan aku akan meninggalkan RTM tak lama lagi......utk  ke  JOHOR.
aku telefon dia utk ketempat biasa.......katanya  " akak sibuk kerana  keluarga dari kampung datang"
dia minta  2-3 hari lagi laaaaaaa
tak apa,  aku call iza....anak sedaranya  dan minta datang ketempat biasa......kantin  rtm......dia orang  tak kesah kerana anak sedaranya pernah tido kat  situ.

di  kantin kami tak menunggu banyak masa dan kurang  bercakap......iza  terus memeluk aku dan katanya" iza terlalu rindukan hid  laaaaa"
kami  bercium lama...selama ini kami tak pernah terlanjur.
entah  kenapa  kali ini aku teringat mak sedaranya , belaiannya dan enjuttannya.
aku  meramas tetek iza dalam tshirt.....iza mendongak saja "ussssssssshhh"  sambil  mata pejam..."sssedap , lama hid tak ramas iza punya"....."hid  juga rindukan  iza" sambil aku selinapkan tangan aku masuk kedalam  tshirt iza.....iza tepis  "hantar iza balik...dulu hid tak macam  ni.....kita kan dah janji hanya dalam  baju aje". "hid tahu iza  , tapi hid terlalu rindukan iza"."hid ni kawan ngan iza  kerana  cinta ke nafsu".... aku terkedu hampir tak terjawab, aku senyap.....aku  diam...iza terus menggoyangkan bahu aku sambil berkata " iza tanya  hid  ni........iza sayangkan hid dan iza mahu kita terus berkawan  utk  selamanya..tanpa merosakkan dgn begini".sekali lagi aku diam.......aku  lepaskan  pelukkan aku yg agak longgar tadi......iza cuba menggoyangkan  bahu aku  lagi........." hid ... tengok mata iza ni........"kemudian  kami diam agak  lama......cuma aku terasa belaian tangannya mengelus  rambutku......aku masih  ghairah sambil masih terbayang aksi dgn  mak sedaranya.... sememangnya aku  terlalu gian..... aku terlalu  inginkan kesedapan berulang lagi.
aku cium  lembut pipinya,  telinganya dan lehernya......tiada  tindakbalas......"isssssss.....ussssssss"  sambil dia pejam mata. iza menggeliat  geli atau seronok, yg pasti  aku bertambah syok. "hid.....kenapa kita jadi macam  ni"..."hid  terlalu sayangkan iza.......iza...hid terlalu rindukan iza" serta  merta aku memeluk erat badannya.......tak aku sangka iza membalas  dgn erat  sekali sambil mengelus kecil......"hiiiiiiiiiiiiisssssh"..lembut,  ghairah dan  tangan aku dah dalam bajunya serentak tu, mulut kami  masih bertaut.....lembut  dan halus......saling menghisap.
aku  cuba membuang tshirtnya.....putih  sunggggguh dada nya , teteknya  tak terlalu besar tapi cannnntik , mulus..... aku  buka colinya  sambil mulut kami bertaut.......pengalaman aku ngan mak sedaranya  kugunakan sepenuhnya "ussssssh....isssssh" betul-betul dicuping  telinga  aku.
tangan kana aku dah kat pantatnya...tanpa spender......tak  setemabam mak  sedaranya tapi terasa kepadatannya....berair sikit..berlandir.aku  memainkan biji  kelentitnya...."ssssssedapnya hid....hiddddddddddd,  kenaaaaaapa sedap sangat  ni".
aku diam je......terus mulut  aku lepaskan ke puting teteeknya....sebelah  kiri.......mak sedara  nya kata, tetek kiri lebeh sedap bagi perempuan  "ussssssssshhhhhhhh"  sambil dia menggeliat ,mengangkat punggungnya.  "ssssssssseeeedddddd.........aaaaahhhhhhhhh"aku  buka skirtnya.......iza bogel  depan aku........percayalah body  cantik drpa mak sedaranya.......anak dara 17  katakan.
aku menjilat  seluruh badannya.......aku tak nak jilat  pantat...busuk!!!!!!!
aku  dah berbogel konoek dah tegang aku tak boleh tahan  dgn bodinya  yg putih, gebu.........."iza.......hid nak masukkan konek" iza hanya  diam "isssssssa adusssssssssssss hid........isusssssshhh" mata  kejap.aku  kangkangkan paha terus memasukkan konek aku kedalam  pantat......"oooooooohhh  ketatnya" "adusssssszzzssssss...slow  sikit hid" sambil menolak sikit badan  aku.aku menjunamkan perlahan2  konek kedalam....."ussssshhhhhhhhh......." iza  masih memelukku  dgn erat sambil mengerutkan matanya."sssssssssssedapnya  hiddddd".  aku mecium tengkuknya mencium kat yg terdaya. terasa kemutan pantatnya  yg sangat berbeza dgn mak sedaranya.
aku terasa konek aku  sejuk......."ssssssssssssss.....uuuuuuuussssssseeeeeedddddap  aaaaaaahhhhhhhhhh"  iza memlukku erat. kakinya memaut punggungku.  aku rasa konek aku betul2 masuk  kedalam......terasa sungguh sejuk  dan rasa lelehan keluar dari pantatnya.iza  perlahan-lahan lepaskan  pelukkannya dan aku masih menghayun konekku perlahan2  mengikuti  alunaan punggungnya.
kembang-kuncup kemutan sungguh  terasa........"hiddddd.....  iza......sssssssssssayangkan hid.......jgn  tinggalkan iza leeeeeeeeepasss  ni......plisssszzzzzz ........ishhhhhhh...  sedapnya......uuuuuuuusssssssss......".  " Iza hid sayaaaaaangkan  iza"............. "hid........iza tak  nyesal buat gini dgn  hid......tapi.....ushhhhhh...ssssssssedapnya..  ......" iza terus menggoyangkan  punggungnya. aku minta iza mengayunkan  punggungnya kekiri dan  kekanan......"adusssssssszzzz iza... hid  gembira dengaaaaaaaan iza".  "ossssssssh....izaaaaaaaaa "
serentak  dgn tu aku meluk erat iza...... bertaut  dan aku pancut kedalam  dan itu yang buat iza memelukk aku terlalu erat. kami  diam seketika  utk mengecapi kesedapan itu.konek aku masih kat dalam pantat  iza.......aku  belai iza lembut dan iza tak menangis.......setelah hampir 1/2 jam  konek aku kat dalam pantat iza......terasa balik kekejangnya,  aku ayun sekali  lagi dan kali iza sungguh menakjubkan, mainan  kami kali ini sungguh sedap dan  iza cukup puas..... kami sungguh  letih dan aku terbangun esok (ahad) kantin  tutup).. iza minta  aku sekali lagi...... kali iza yg memulakkannya dan aku  mengajar  macammana mak sedaranya mengajar aku.kami buat selepas tu......2  kali......iza terlalu penat.
kemudian iza memberitahu aku ayahnya  akan  berpindah ke serawak minggu tu jugak sebab tu seluruh keluarganya  ada di kl.iza  minta aku tak meninggal kan dia...aku berjanji aku  tetap menantinya...... aku  juga sayangkan iza sepenuh hati ku.  kami berjanji utk saling menyintai......kami  berhubung di serawak  selama 2 tahun sehingga dia mengatakan seorang usahawan  serawak  akan mengawininya.........dan iza pun berkahwin.....aku frust...selama  ni aku setia dgnnya. aku dah putus dgn mak sedaranya kerana dia.......dan  selepas tu aku tak keruan sehinggalah aku berjumpa dgn seorang  yg bernama  Ina.....
jumpa lagi dgn pengalaman aku ngan Ina  pula ,dia masih dara.
bahaYa..
Sex = Male
Where it happened = kelang
Reference Number = 6387


waktu lebih kurang pukul  2 petang...aku dan makwe aku sedang lepak-lepak  kat depan tv kat  rumah dia...makwe aku nie seorang yang
alim dan cukup  mengerjakan  waktu solatnya..dan aku pulak jenis yang jarang sangat nak  cukup...
So..tengah  lepak-lepak tengok tv, ku pegang tangannya...biasa le  tu..makwe  pakwe..
tengah kusyuk2 tengok tv...ku belai lak rambut dia...rambut  dia panjang ..lebih kurang bawah bahu..
makin lama belai..makin  banyak lak  idea aku nak pegang sana pegang sana sini...so..aku  pegang dagunya..dia  menoleh..melihat matanya..adduuh..
ayu  sekali matanya seolah memberi apa  sahaja yang aku mahu..
so..ku  cium pipinya...matanya dipejam lembut bila  dicium olehku..
ciuman  ku turun dari dahi..hinggalah ke bibir...bibir  perempuan pertama  yang ku kecapi..
lembut..berair...panas...derauan nafas  yang  semakin lama semakin laju...
ketika itu dalam keadaan duduk..aku  cuba  membaringkannya ke atas sofa...
detik2 perciuman mengambil  masa beberapa  minit...lalu ku ciuman ku turun ke telinga dan terus  ke lehernya..
dia  mengerang..uuhhhhh...aahhhhh...tangannya  memelukku...nafasnya laju..
aku  membuka bajunya perlahan-lahan  dengan tujuan tidak memberi sangkaan aku nie  gopoh orangnya...perutnya  ku jilat dan ku rasa..
setiap ciuman kusedut dan  akhirnya aku  sampai ke bahagian buah dada...tak berapa besar..dan tak berapa  kecik..
lebih kurang 34A...ok le tu..cukup2 untuk tangan aku  memerasnya...ku  cium colinya..matanya masih dipejam lembut sambil  mengigit bibir..
ku angkat  colinya...dan tersebarlah buah dada  yang manis dan cantik itu..
putingnya  kecil molek dan bulat  yang tak terlalu besar..putingnya mengeras setiap kali ku  menjilat  dan ku sedut..
dan setiap kali ku sedut umpama bayi meminum  susu...kepala  ku ditonyoh ke buah dadanya....so..baru ku tahu maksudnya...enak  sekali le agaknya tu..
lama juga aku menhisap dan memeras buah  dadanya...dah  lama sangat kepala aku naik pening-pening sikit..
aku  terus ke bawah..mencium  setiap detik...ku buka seluarnya ke paras  buku lali...panty berwarna  merah..tembam di tengah sebab ditutup  panty liner..
ku buka panty dan bulu2  kemaluan menyambut kedatanganku..
bagi  aku..mungkin kerana makwe aku nie alim  orangnya..dia mungkin tidak  menyangka dia akan buat semua nie secepat  nie..so..mungkin masa  nie
dia tak berapa trim sangat le bulu dia..tapi  sekurang2nya  makwe aku punya rahim/faraj cantik dan molek sungguh..kecil  seolah-olah  baru sekolah menengah...
bulu dia banyak diatas dan sedikit  sahaja  di ruang tengah...ku cium bulunya..kakinya ku buka untuk membuka  sedikit  rahim/farajnya itu...seketul daging berukuran 1.5 cm
menonjolkan  diri...cantik...aku pernah teringat kawan2 aku cakap...when you  lick a pussy,  make it as though you make love with it..
so..aku  ambik nasihat tu..lalu ku  cium seolah2 bibirnya...ku sedut..ku  jilat...keliling..ke atas..kebawah...tembam  dan tidak berbau...
ku  cuba pergi ke lubang bawah untuk merasainya...ku tahu  rahim/farajnya  sudah basah...basah sehinggakan aku boleh melihat cairan itu  sendir  keluar..
ku jilat..semakin addicted..cuma yang aku belajar dari  ini..sekiranya anak dara..jangan terlalu keras menjilat di bahagian  tengah..bagi  mereke SAKIT...penting bahagian keliling dan kelentit...kelentitnya  ku  sedut2...ku cium pehanya dan kembali ke rahim/faraj...enak...
aku  semakin  tidak tahan...aku bawa tangannya memegang zakarku..enak..itu  sahaja yang dapat  aku katakan..
dia membaringkan tubuhku...turun  ke bawah..dan terus memasukan  zakatku ke dalam mulutnya....ENAK  LAGI...setiap bahagian dia rasa....dan paling  tertumpu pada dua  biji bolaku...
dia mengulum..aku tak tahan...tapi aku  taknak  CUM cepat2..so..aku teringat...nasihat kawan...setiap kali nak tahan  lama...bila rasa nak terkeluar air main...gigit jarimu sehingga  sakit  sedikit...
sakit yang boleh mengalihkan pemikiranmu pada  sakit itu seketika  dan ini membolehkan tak CUM cepat..ku cuba  dan berjaya...
hampir 2-3 minit  dikulum.....ku angkat bahunya  ke badanku...ke telentangkan badanya ke atas dada  ku..ini bermakna  buah dadanya ke atas dan belakangnya atas dada aku..
aku  memegang  buah dadanya..ku ramasssssss....satu tangan meramas dan satu tangan  ku  cuba memasukan ke dalam rafim/faraj...bile ku masuk..ketat  sedikit..
ambil  masa jugak nak buat semua nie..basah dia dah  keterlaluan...basah zakar  aku..
aku masuk keluar sambil memeras  buahdadanya....makwe ku jenis yang  cepat mencapai orgasm..
dia  laju mengerakan badannya...aku cakap"  slow-slow...nanti (nama)  CUm cepat"..dia ikut arahan aku..matanya dipejam..dan  mengerakkan  badannya slow..
aku merasa enak sekali..semakin lama semakin  laju...laju..dan akhirnya dia cum dulu..dan aku laju lagi...aku  pun keluarkan  air mani..aku mengeluarkan zakar ku just on time  dan memancutnya ke atas  sofaaaa..
ku cium bibirnya..dan sejak  itulah..setiap kali ku datang ke rumah  makwe aku.WE PLAYED!!...
ENAK!!!!!!...
BYE..

Balas Dendam Satu
Sex =  Female
Where it happened = Hotel
Reference Number = 30618

Su tengah marah dengan boy Su. Dia kata yang Su ni selalu  keluar
dengan  jantan lain dan bermesra dengan dia orang. Well  for your
info Su tak pernah  keluar dengan jantan lain mau  pun bermesra dengan
jantan lain. Tapi sebab Su  marah kat dia,  Su keluar jugak dengan sorang
boy lain. Nama dia Joe. Budak  satu  building dengan Su. Dia selalu ajak
Su keluar, mula Su tak nak,  tapi  sebab nak balas dendam, Su yang ajak
dia keluar.

We  all tengok wayang,  pegi shopping, pegi makan. Tapi yang Su surprise
bila  dia hadiahkan Su satu  barang. Dia kata nanti balik baru bukak.

Sampai  rumah lepas mandi, Su pun  baring atas katil dengan towel. Kemudian
teringat hadiah yang Joe kasi. Su  pun buka cepat-cepat. Kat  luar kotak tu
ada kad.

"Su, Joe dah lama nak  bagi hadiah  ni pada Su. Jangan Marah, tapi enjoy
hadiah yang Joe belikan  ni.  Gunakan kalau kesunyian"

Bila Su buka saja terperanjat  Su tengok, Joe  hadiahkan Su "DILDO" (penis
diperbuat dari  plastik). Mula-mula marah jugak,  tapi bila Su fikirkan
siapa  yang tau. Ukuran dildo tu panjang, dekat 10". Su  cuba masukkan  dalam
mulut I, penuh mulut nak kulum dildo tu. Kemudian Su  baring  atas katil
sambil pegang dildo dalam tangan, fikiran Su melayang  membayangkan lelaki
yang mempunyai penis sebesar ini. Kemudian  pelan-pelan Su  taruh dildo kat
pussy Su. Makin lama makin kuat  nafas Su. Su tak tahan, cuba  masukkan
dildo dalam pussy Su.  Tiba-tiba kawan serumah Su masuk bilik nak  ambil
barang. Terperanjat  Su, lalu terhenti sekejap. Dia pandang Su, Su  pandang
dia.  Tiba-tiba dia kata "Su, boleh I join you". Su mengangguk aja,  sebab
dah  syok main dengan dildo. Kemudian dia tarik towel Su sambil hisap  tetek
Su, kami sama-sama menikmati tubuh masing-masing. Tapi  yang paling Su  suka
position 69. 3 kali Su capai klimax. Kemudian  kawan Su, Nora ambil  dildo
dia masukkan dalam pussy Su, "AAAHhhhh!  sakit Nora, uuuuu...mmm!"
Nora cuba masukkan pelan-pelan.  Tapi Su tak tahan sakit, Su suruh  Nora
keluarkan dildo dari  pussy Su. Nora keluarkan dildo dari pussy  Su.
Sambil Su pegang  pussy Su yang sakit, Nora kata "Tak apa Su, rest  dulu,
nanti  kita try lagi.

bini olang
Sex = Male
Where  it happened = office
Reference Number = 28375

Kisah  ni mengisahkan aku melakukan hubungan seks dengan
rakan sepejabat  aku yang boleh aku gelarkan dia makcik.
Aku bekerja disalah  sebuah syarikat  swasta di kl ni.So
seperti biasa aku akan membuat  overtime sampai pukul  830
malam bersama seorang makcik ni yg  aku panggil kak ita.
Setelah semua  balik tinggal lah kami berdua  didalam
office yg begitu sejuk tu.Aku memang  mermehatikan kak  ita
ni dari dulu lagi sebab badannya yg agak berisi  membuatkan
aku  stim.Ini memang citarasa aku,walaupun dia sudah  berkahwin
dan  mempunyai satu anak aku masih minat pada kak ita dan
sering  melancap  tebayangkan dia main ngan aku.So pada ari tu
sambil membuat kerja  di  meja masing2 kak ita mengajak aku
berbual,katanya kalau  aku kawin aku nak  cari yang camne.
Aku jawab yg aku nak cari  macam dia sebab badan dia  berisi
dan bole aku peluk puas2.Aku  ingatkan dia malu tetapi dia
ketawa  lak.emmm ni peluang keemasan  ni.So aku layan laa dia
berborak sampai isu  mengenai seks dan  sampai dia citerkan
tentang seks dengan suaminya membuatkan  batang  aku mencanak
naik,sambil mata aku mermahatikan tetek nya yg agak  besar  itu.
Lepas tu dia kata pernah pegang pompuan,kata ku  belum lagi.
emmmm,so  kalau akak kasi kau pegang akak camne,pehhhh,  apa
lagi terkejut macam beruk  aku dibuatnya.Tetapi aku menolak
dan  buat2 malu tetapi dalam hati dapatla  dapatla dapatla.
Lepas  tu dia duk kat sebelah aku sambil tangan kirinya
mengusap  usap manja peha aku sambil tangan kirinya memegang
tanganku  terus  guide ke teteknya.ui besornya,seolah olah
memegang span yg besar,apa  lagi aku ramas2 manja tetek kak
ita.Aku tengok mata dia dah  stim,aku terus  cium pipinya
dan perlahan lahan terus ke mulutnya.Aku  kucup bibirnya
dan  kak ita mengulum lidah aku dengan manjenya.Terasa  lembut
bibir dan  lidahnya.Aku bertambah stim terus mengucup  bibir
dan lidahnya dengan rakus  sekali sambil kedua dua tanganku
meramas  buah dadanya yg masih dlitupi bra  dan baju kurungnya
yg halus  tu.Kami terus berpelukan erat sambil bibir  kami
bercamtum di  atas meja aku.Setelah hampir 20 minit kak ita
membuka  baju  kurungnya satu persatu sampai la ke bra dia.
Ketika dia hendak  membuka  brannya dan seluar dalamnya aku
menahan dia dan aku  nak sendiri  membukanya.Tanpa melengahkan
masa aku terus mendakapnya  dlm keadaan berdiri  dan tanganku
terus membuka branya sambil  mulutku menghisap teteknya  dan
tanganku meramas ramas manje  teteknya.Sesudah itu aku terus
menjilat  dari teteknya terus  ke perutnya dan terus kebawah
pantatnya dan tangan ku  terus  melucut seluar dalamnya.
Kelihatan pantat nya kemerah merahan  dan  bulunya yg agak nipis
tu,apalagi aku terus menjilat dan  mengigit manja  kelentit
kak ita membuatkan kak ita meraung  manje.arghhhh oyeahhh
tangan  kak ita meramas ramas rambutku  yang tengah berada
betul2 dibawah  kelangkangnya.Habis aku jilat  dari pantatnya
sampai le ke lubang  jubonya.Habis aku jilat  keseronakkan
Selepas tu aku bangun dan memeluk kak  ita yg dalam  keadaan
bogel tu dan aku belum puas mencium bibirnya dan  teteknya
yg  dah lama menjadi idaman aku.
Selepas itu kedengaran pintu  pejabat  diketuk.
Apa lagi macam lipas kudung aku dan kak ita pakai  pakaian
masing2.Aku  terus ke meja aku sambil buat2 menaip komputer.
Ceh  potong  stim betul.Kak ita terus membuka pintu pejabat,
rupa rupanya  laki dia  datang nak jemput dia balik.Bila aku
melihat jam kat  diding rupa rupanya dah  pukul 9.uihhh nasib
baik laki dia tak  tahu aku sedang beromen ngan bininya  dan
nasib baik pintu pejabat  ntah macam mane bole terkunci lak
masa  tu.
Heheheh itu  le kisah aku dengan bini olang.Jahatkan
aku.Belum habis  cerita  ni,nanti aku akan send kan citer
aku ngan kak ita fuck dalam  office  gak,Tapi kali ni awal sikit
lepas org semua balik umah  aku terus kunci pintu  ofis dan terus
terkam kak ita ,heheheeheh
ok  sekiannnnnnnnn
bini orang
Sex = Male
Where  it happened = at her house
Reference Number = 21435

aku  nie tak pandai nak story panjang panjang ...but nie memeng true  story..
alkisah...aku kerja jual PC kat KL.. biasenye bile  beli siap pasang  terus...so adela satu hari nie.. manager aku  perempuan die kate pegi antar pc  kat rumah nie,... so aku seperti  biase hantarlah.. mase tu first delivery pukul  10:15am (rumah  banglo setingkat)setelah picit loceng due tiga kali datang laa  akak  nie bukak pintu (mak aii pakai baju tidur ...jarang pulak tuu)...  aku pun  kate nak install PC... dia kate laki dia yang beli dia  tak tahu sangat pasal PC  nie... abih tu dia suruh pasang kat one  corner kat ruang tamu aku pun tanpa  melengah kan mase terus pasang...  die hilang kejap lepas tuu (..2minit) datang  bawak air orange..  aku masih lagi install pc.... lepas tu die terus pergi ke  laman  (depan hall tempat aku buat kerja..) dia berkebun... masa tuu laa  aku  start intai body die... puulamak aku tak boleh bayang kan...boleh  nampak puting  dia hitam pekat size 30b agaknye... tapi bawah dia  pakai underware..warna putih  berbunga..Kih kih kih... dan satu  posisi yang paling aku tak tahan... dia  mencangkung depan aku....tanpa  ku sedari dekat 30 minit aku dok perati dia Pc  tak siap lagi aku  punye brader punyelah hansome mencanak... tiba -tiba dia  datang  kat aku tanye dah siap ke belum aku kate sekejap lagi siap le ...and  then  die tanye kalau nak belajar computer boleh tak aku ajar aku  cakap boleh je tapi  mungkin lain kali...mase tu die betul tepi  aku ... sempat gak aku tengok pattern  tetek dia...sambil cakap  cakap mata aku macam dah kena program gerenti stop kat  tetek dia...  bila pandang dekat dekat dia nie macam jawa sikit putih...aku rase  dia perasan aku dok intai body dia...lepas habis install aku kate  aku akan call  die bila aku boleh datang ajar dia...Dua hari lepas  tuu boss aku balik  perak...inie le peluang aku nak jumpe akak  tuu... aku cal die kate datang lee..  aku pun kemas kemas terus  gie rumah dia... sampai kali nie die dah ready tapi  kali nie pakai  selular pendek menampakkan peha die yang gebu hek.... paki  singlet  yang loose tuu.ternampak lah longkang buah dada die yang menggunung  tuu.  aku pun ape lagi start la mengajar... aku bagi die duduk  atas kerusi aku  berdiri...fuhhh ! line clear giler babi... boleh  nampak clear tetek dia hitam  pekat.. time - time mengajar ashik  tengok benda tuu je..brader aku menagmuk kat  dalam tak tahan....tiba  tiba dengan tak sengaje brader aku pun terkena kat badan  die...ooops!!!dengan  keadaan tengah keras pulak tuu. aku rase dia perasan...die  secara  sepontan gie tengok kat brader aku yang tengah mengamuk...aku ter  sipu-sipu try nak cover.. dia dengan sporting habis kata "rileks  laa .. tak kan  tak biase...". aku jawab "sorry la kak memang tak  sengaje...".. die jawab kalu  senagje pun tak pe...." aku pikir  eh ade can dengan akak niee....akak tu cakaap  lagi youu nie cute  lah.. ..aku jawab" tak de lah biase aje...belum habis aku  jawap  tangan kiri die tarik tangan tangan kanan aku letak kat tetek die...  puuHHH!!! gile babi... bagai nak meletup jantung aku... dia kate  ok tak die  punye... aku mase tuu hantu mane tah datang terus cakap  "POWER kak" ....die  gelak kat aku lalu die tarik tangan aku ...  masuk kebilik....fuuuuHHHHH giler  geng aku yang berbekalkan filem  blue yang aku pernah tengok....ter pakse meng  hadapi wanita yand  berpengalaman cam die...sampai kat dalam die terus bukak baju  die  ...seh!!!! macam bintang filem blue indon yang pernah aku tengok....wui!!  gile beb tetek die hitam montok.. aku sikit lagi nak meletup ...  tapi aku  control...lepas tuu die pelan - pelan bukak baju aku...  aku macam org bodoh ikut  je ape die buat...lepas tuu dia rase  brader aku dari luar... fuuh besar  katanye.... die terus buka  seluar aku ....aku tingal uderware saje dengan batang  aku mencodak  keras gile...dia mula meramas bontut aki fuh berderau badan aku  dibuatnye...dan dia terus menyelinap masuk kat bontut lalu menarik  spender aku  kebawah ter sergamlah brader joe aku yang boleh tahan  besarnye.. dia pun mula  start jilat... YeeeHaaa fuii sedap gile  beb... aku yang tangan tengah sejuk  bodoh nie terus menyusap belakang  die....dan terus gie kat tetek die..."mygoat  gebu giler tetek  die....lepas tu dia baring kan dirinye dan terus bukak seluar  pendek....sehh!!!!  bulu die kemas lurus teratur diatas cipap yang tembam..  huih!!!  geng tobat semenjak habis SPM tak pernah aku rajin taip banyal cam  nie...bagai nak tercabut...tangan aku naip...kalau tak kerana  aku suke bace  cerita org... mati hidup balik aku tak habis kan  cerita aku... tapi bile aku  bayangkan berapa juta org akan sumpah  aku kalau aku tak habis cerita aku  nie...suei! aku 44 hari baik  aku terus kan.... aku oun tanpa melengah kan masa  terus gie cium  hutan lipu lintang akak tuu. fuh bau die one kind punye masm  tapie  best....aku terus jilat puki die. pade ketika itu lidah aku bertindak  cemerlang lebih baik dari kereta company aku punye wiper!!!..  dok jilat punye  jilat die start bunyi sound effect...seh lagi  laa gua tak tahan.. dalam 5 minit  cam tuuaku rase peha die bergetar  macam kena karen.. aku terus kan niat murni  meng ..Wiper bijinya...die  terus mengerang dan mengapit kepala ku dicelah kaang  kangnye.....tak  boleh bernafas gak aku mase tuu... fuhhh terel gak aku for the  first  time teji pukiorang... dia kemudian kate Ma....! ooops hampir tersebut  nama aku mampus mak aku marah...die kate M come on tolong fuck  die...aku pun  pelan pelan ambik bantal letak bawah punggung die  seperti cerita - cerita kawn  aku yg dah berpengalaman...cari lubang  punye cari susah lak nak masuk..ciss  memalukan kaum..dia gelakkan  aku lalu dia pegang gi joe aku masuk piku  die.....sehhhh!!!!!fuiiiii!!!  sedap nye masuk kat dalam...undefine word...masuk  tolak masuk  tolak dalam 5 minit aku tak tahan terus pancut....fuh!!! lepas 2  minit camtuu hantu raye aku datang balik terus on lagi..kali nie  die kat  atas.lak... aku tahan dan main tetek die...fuii bestnye  main punye main ade la  3..4 kali aku pancut...lepas dari hari  tuu aku selalu le lepak kat rumah die ..  laki die buisness man  selalu outstation ... selalu nye bile keluar atau ape die  yang  belanje aku.. tapi the next year tuu laki die dapat job dekat Kelantan..  die pun ikut sekali... tapi baru dua minggu lepas aku dapat tahu  die dah cerai  ngan laki die tapi dah anak satu...mase nie gua  dah kawin beb.. tarak berani nak  start project balik... so berakhirlah  cerita aku ..nak percaya tak nak nasib luu  lee janji gua happy...tapi  nasihat aku kat korang belum kawin lantak pii laa nak  buat ape  tapi dah kawin jangan buat hal... cerita nie aku ade cerita kat  sepupu  aku nie yang asik keluar masuk serenti...aku tanye die  ape yg paling best kat  dunia nie dia kate dadah...aku cakap bahlol  lah kalau.. dia cakap cam tu  ...giler beb bahlul betul penagih  nie memening kan kepala sampai jadi macam tuu  kan ke bangang namenye....oklah  sampai tuuje tapilater aku ade cerita lagi tapi  nantilah aku storyy  kat korang yang menyibuk nie...Viper...PJ

10 comments:

  1. Replies
    1. Desi Girl And Aunty Big BooBs And Ass Gaand Fucking

      Dawnload Busty Aunty With Young Man 3Gp Indian Sex Video

      Indian Aunty Nude Bathing Video By Hidden Camera

      Student Fuck Madam In College Bathroom- Hidden Camera Video

      Bangladeshi Bhabhi Sex With Devar When Husband Going To Office

      Afgan Muslim Girl Fucking With Boyfriend

      Tamanna Aunty Sucking A Big Dick

      Busty Indian Aunty Hard Doggy Style Fucking

      Desi College Girl Fucking in Car by Boyfriend

      Mature Bangali Bhavi Testing Young Dick

      Desi Aunty Making Her Own Naked Dance Video

      Desi Aunty Nude Show Infront Of Webcam

      NRI Punjabi Girl Threesome Fuck Video

      Indian aunty fucked in doggy style and moaning loudly MMS

      Horny Indian College Girl rubbing tits and fingering Cunt before fuck MMS

      Desi Girl enjoying rough sex in Various positions

      Indian Free porn videos mp4 and 3gp Desi XXX Porn

      Pakistani Muslim School Girl Rape By Teacher

      Two American school teen girls fucked by one Indian teen boy

      Busty Indian maid aunty sucking cock and balls fucked hard at home MMS

      South Indian tamil maama maami couples naked nude images

      Chennai Aunty Bathing Nude Photos Without Dress at Bathroom

      Sexy cute desi girls have hot big boobs body

      Beautiful Indian Sex Goddess naked sexy ass natural big Boobs

      Real Mms Maal: Telugu Maid Fucked Her Big Butt And Pussy

      _______________★★★★★★★
      _____________★★★★★★★★★
      ___________ ★★★★★★★★★★
      __________ ★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★★
      _________ ★★★★★★★★★★★
      _________★★★_★★★★★★★★★
      ________ ★★★_★★★★★★★★★
      _______ ★★★__★★★★★★★★
      ______ ★★★___★★★★★
      ___★★★★★__★★★★★★
      ★★★★★★★_★★★★★★★
      _★★★★_★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      _★★★★★_★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★★__ ★★★★★★★★★★★★★★
      ★★★_____ ★★★★★★★★★★★★
      _★★★ _____★★★★★★
      __★★★ ____★★★★★★
      ____★★___★★★★★★★★
      _____★★_★★★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★CLICKHERE★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ___★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
      ____★★★★★★★★★★★★____★★★★★★★★
      _____★★★★★★★★★★★______★★★★★★★
      _______★★★★★★★★★_____★★★★★★★
      _________★★★★★★____★★★★★★★
      _________★★★★★__★★★★★★★
      ________★★★★★_★★★★★★★
      ________★★★★★★★★★★
      ________★★★★★★★★
      _______★★★★★★★
      _______★★★★★
      ______★★★★★
      ______★★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      _______★★★★
      ______★★★★★★
      _____★★★★★★★★
      _______|_★★★★★★★
      _______|___★★★★★★★

      Delete
  2. >>>>>>>> Laman Malaysia Porn <<<<<<<<

    Klik salah satu yang tidak terblokir
    * cerita.malay3gp.com
    * ceritalucahteruk.blogspot.com
    * www.jawko.com

    ReplyDelete
  3. Best sangat cerita ni.. Buatkan saya nak baca tiap hari..
    Tumpang Iklan
    Abang sangat hebat..
    Kalau macam ni lah.. hari2 pun sayang nak..
    >>>Enlargexl:Besarkan Zakar <<<

    ReplyDelete